"De ä ju int som i Norrbotten!"

Säger Jenny när vi sätter oss på tåget från Stockholm till Örebro, "de va kamp i ett blåhål" tillägger hon. Kampanjteam Emma Lidell (alias mamma) har fortsatt sitt segertåg under dagen. Idag besöktes Bromma gymnasium och Södra latin i Stockholm, självfallet var åsikterna blandade men vi lämnar ändå huvudstaden med en positiv känsla!

Dagens höjdpunkt var när vi mötte A, som stegade fram (med sin "rör inte min kompis"-knapp på rockslaget) och begärde att få bli medlem! Det gillas!

Dagens lågvattenmärke var brevet från den folkpartistiske riksdagsledamoten Gunnar Andrén (bildbevis återfinnes nedan) som i reaktion på vår gatuteater i måndags skickat brev till ordföranden i Stockholms distrikt och berömt oss för vår entreprenörsanda som kunde tänka oss att putsa skor för småslantar. Han ansåg att det var helt rätt väg att gå!

Vi trodde att denna förlegade syn på hur man blir kvitt ungdomsarbetslösheten hade förpassats från den svenska rikspolitiken med det är uppenbart att så inte är fallet.  Eller är det kanske så att när denne riksdagsledamot suttit klart sin mandatperiod i riksdagen kan vi se honom putsa skor på centralen?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0