Kårvalskampanj i Umeå

Under veckans två första dagar har Team Norr tillsammans med SSU Västerbotten kampanjat på Umeå Universitet där det i veckan arrangeras kårval. SSU Västerbottens ställde upp sin egen husvagn utanför universitetet och bjöd på kaffe, kakor och godis och pratade kårval med studenterna. På tisdagseftermiddagen begav vi oss även till IKSU:s träningsanläggning och delade ut bananer och flygblad till studenter på väg till och från träningen.

Det har varit två intensiva kampanjdagar med många positiva diskussioner och glada tillrop. Även om Team Norr nu beger sig än längre norrut fortsätter SSU Västerbotten självklart att kampanja ända in i kaklet. På torsdag får vi besked om hur de 31 platserna i studentkåren kommer att fördelas.

- Efter den här historiskt omfattande och banbrytande kampanjen vore allt under 20 mandat ett fiasko, säger Team Norrs Rasmus Lenefors, även fast S bara har 14 namn på listan...

(Fotnot: S, V och M är representerade i kårvalet. Idag har Socialdemokraterna 7 mandat i kårfullmäktige och styr tillsammans med Vänstern och Samhällsvetarna. De sistnämnda ställer dock inte upp i årets val)
Team Norrs egen Jocke Berglund, som under två år var ordförande för Umeå studentkår, pryder de vackra kårvalsaffischerna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0