Dag 5 - Angered, Åsa och hotdogs.

I ett mulet Angered flockade sig ungdomarna tätt runt SSU:s kampanjbord. En del var tidigare informerade om vår verksamhet, en del var mer benägna till att använda kampanjmaterial till att slå varandra med (specialnumret av Frihet möjliggör en god sving) men trots det var intresset stort för SSU och dagens politiska huvudperson; Åsa Westlund. För när molnen började spricka upp kom Åsa och bidrog ytterligare till vår kampanj då hon inför en full aula pratade om Socialdemokratisk EU-politik à la Westlund. Som ett spontant inslag i skolpresentationen agerade Richard och Sanja samtalsledare, vilket uppskattades, även om uppgiften som ledare för samtalet kom att innefatta mer än att flika in frågor och underlätta för Åsas presentation (en del hyschande till hormonstinna flickor och pojkar gick inte att undvika).

Efter en lyckad för- och eftermiddag slog Team Väst följe med GSHF (Göteborgs Student- och Högskoleförening) för att bedriva en målinriktad Åsa-kampanj i form av dörrknackning i Göteborgs största studentområde. Efter att ha anlänt till kvarteret som gick under namnet Motgång, visade vi på framgång i Motgång(en), då ett flertal studenter valde en hotdog framför nudlarna och kom ner för att grilla och prata politik med Åsa. Till vår stora glädje gick alla korvar åt och inget dramatiskt hände, förutom att en mobiltelefon under ett kort skede saknades, för att sedan återfinnas strax därefter.

Imorgon drar Team Väst vidare till Södra Älvsborgs distrikt för att ta sig an världsmetropolen Borås.Jonathan visar hur man på ett coolt sätt skall peka ut problemen i moderaternas politik.Joel med flygbladen i högsta hugg.
Värme och glädje i Motgång.


Ett glatt och välutfodrat gäng med Åsa i spetsen.Solen tittade fram när Åsa entrade Angebergsgymnasiet.


Grillningen var ett populärt inslag under dörrknackningen.


Koncentrerade och för tillfället tysta elever.

En svårfångad Ida och en mästerlig värvare i form av Joel var svårfångade på bild.
Integrationsfrågor, Ipred och miljö var några av frågorna som diskuterades

Dagens resultat: 16 nya medlemmar.

- Team Väst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0